Bloggspace……..

Tror de är på gång att öppna bloggen igen. Det tror jag eftersom adressen bloggspace.se helt plötsligt finns. <men det går änu inte att logga in.

Hur gör jag om/när bloggen öppnar igen?

Jo, jag kommer kanske att starta en reservblogg där. Och istället slopa bloggplatsen.se. Kommer dock aldrig få tillbaka förtroendet för bloggspace som under hela resans gång varit så instabilt med mängder av tekniska problem. Så det blir troligen inte min huvudblogg igen.

Visst fanns det många tekniska fördelar där. Men i wordpress upplever jag att dom fördelarna finns i wordpress också. Fast ännu bättre. Visst har jag en gång i wordpress haft teknikstrul. Eller tom fortfarande har. Har liksom blivit allergisk emot sådant sedan bloggspacen där det uppstod precis hela tiden.

Det jag inte gillar med wordpress är att jag inte lyckas publisera ett youtubeklipp. Det är dåligt. Tror dock det är bättre irritationsmoment än de eviga teknisk strulen bloggspace innebar.

Dessutom tog bloggspacen så mycket av min tid så att jag hade svårt att hinna med annat. Upplever inte detsamma i wordpress.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bloggspace……..

  1. pearl1 skriver:

    Hej… Startar bloggspace upp igen kommer jag flytta över o ha bloggplatsen som reserv….

  2. Det är lite vilseledande där. Du ska välja URL istället för You Tube på WordPress, när valmöjligheterna dyker upp, så ska du se att det går bättre. Du markerar och kopierar på Tuben och klistrar in det i URL. Vad många bloggar du har. Är det bara för att du är en kvinna? Eftersom jag är man har jag fullt upp med att hålla reda på en blogg. Lördagskram Bosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s