Söndagssurridurr

20150718_194341

Tyson

Fniss, vid 20.30-tiden kom Tyson inrusande. Hade så bråttom som han halhade omkull, i sin iver att komma till ”mormor”.  -Skitkul ska vi ha nu när vi ska bo här hos dig, tycktes hela han säga!! Goaste voffisen.

Dottern och ett gäng paintball-kompisar har slitit med flytten hela dagen och halva kvällen. Stackars dottern har nu ikväll riktigt ont i ryggen. Hon är inte storväxt. Och nu tycker jag hon är ytterligare lite tunnare. Oron förstås. Över flytt. Över att inte ha något ställe att flytta till. Osv. Packat ner i flyttkartonger på nätterna.

Det rum hon och Wille ska bo i nu innehåller också stora svarta plastsäckar med kläder och andra nödvändigheter.  Hallen är fylld av detsamma.

20150830_222030[1]

Nu är vi trångbodda igen……

Men glada är vi ändå.  Barnbarn och hund sprudlande glada över att vi bor tillsammans allihop. Vi har gjort det en gång tidigare också. Och det gick bra. Men vi fick jämka oss lite allihop. Jag måste acceptera att det inte alltid är så rent och dammfritt överallt med alla dessa saker överallt.  Dom andra måste acceptera att jag vill det ska vara fritt från kläder och leksaker i vardagsrum och kök.

Så hoppas vi ändå på att den lilla familjen snart ska hitta ett eget boende så fort som möjligt. Hur nu det ska gå till med den bostadsbrist vi har.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Intryck och uttryck. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s