Ett i-världsproblem

images[2]

Förmodligen har jag världens konstigaste fötter.  Tån bredvid stortån är längre än stortån. På båda fötterna. Fult. Naglarna växer neråt. Utom på lilltån. Och den nageln är maximalt ett par mm i storlek. Men tjock, vågig – näe…skrovlig. Närapå omöjlig att rå på med en vanlig tånagelsax.  Är inte det underlig?

Kalle Anka-fötter har jag begåvats med. Innebär korta och breda fötter. Ska fossingarna rymmas i ett par skor behöver jag storlek 38 (på bredden). Fast egentligen är nog den rätta storleken 37 (på längden). Så kommer nästa problem,….vristen. Som är helt knasigt hög.  Det utesluter väldigt många skor.

Omöjligt köpa skor på postorder

Måste alltså uppsöka riktiga skoaffärer för att få ordning på detta. Vilket jag aldrig hinner.

Skoskav

När jag väl hinner med att skaffa de skor som KAN fungera, så uppstår skoskav.  Må vara världens tramsigaste person, men skoskav är något jag absolut inte klarar av. Då går hela min värld i kras. Hinner inte handla skor i skoaffärer eftersom jag är hemma från jobbet då de affärerna har stängt. Moment 22. Vill till en riktig skoaffär där jag faktiskt kan köpa skor som fungerar hyfsat efter lite skavsårsplåster.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Intryck och uttryck. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s