Innan jag gick på semester……

datorarbete

……..hade många av mina närmaste kollegor redan gått på semester. Gott om folk runtomkring mig ändå. Dels ett gäng relativt nyanställda. Dels återkommande studenter som sommarjobbar.

Man väljer sin arbetsplats dag för dag. Utom jag som har en fast arbetsplats. Helt plötsligt hade jag enormt många relativt nyanställda i min närhet. Inet klagomål. Alla har vi varit nya. Men helt klart är det ansträngande att sköta sitt eget jobb samt ständigt bli avbruten av någon som behöver hjälp. Eftersom många påbörjat semestrar upptäckte de troligen var ”gamla stötar” sitter och placerade sig gärna i närheten för att lätt få hjälp.

Det hoppas jag att slippa kommande vecka. Kommer ha nog med att få ordning på alla mina lösenord och inställningar i alla möjliga system, samtidigt som jag ska hinna med att sköta jobbet. Så om jag får önska…..inga relativt nyanställda nära mig kommande vecka!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s