Wow…..

…….en barndomskompis hade på sitt jobb, vid förändringsfunderingar med mindre sommarsemester, på sitt jobb, sagt i från och talat om ”jag är gammal, jag okar inte jobba på det sätt ni föreslår”.

Wow!

Tycker det var stort att säga så. En liten arbetsplats också, så det blev inte de föreslagna förändringarna.

När förändringar varit på G på mitt jobb har jag aldrig tänkt så. Mer tänkt hur man ser det ur arbetsgivarsituation, samt om det gått rätt till med fackliga förhandlingar. Och det har det ju alltid gjort. Vilket gör att många också undrar vad facket har för funktion.  Eftersom de flesta förändringar som skett under senare år har alltid varit positivt för arbetsgivaren, men inte självklart för den anställde. Jag ska inte vara den som klagar först, för jag har lyckats förhandla fram vissa förmåner.

Men den förhandlingsrepliken gillar jag, jag är gammal och orkar inte jobba på de sätt ni föreslår!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s