Härliga semester…..

Då behöver inte festandet vara på en fredag eller lördag. Nu bidde det på en söndag.

Trevligt som fan.

Alla på gott humör pga att vara i början på semestern. Förutom allt skoj och alla skratt så har vi gjort det vi är bäst på. Löst världsproblemen över något glas rött eller två. Kommande helg ska vi bli mer normala genom att fortsätta festandet på fredagskväll.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Härliga semester…..

 1. Ama de casa skriver:

  Åh! Nu längtar jag verkligen efter att lösa världsproblem igen… 🙂

  • Ja det är man ju världsbäst på tillsammans med vänner och några glas rött, eller hur? Det måste du vara med på att göra då du mår bättre, är hemma!! Fniss, förväntar mig en rapport då, om vilka världsproblem ni löste.
   Kram

 2. farfar hebbe skriver:

  Ja vi hade några härliga dagar i södra lappland..Det är ca 52 mil till stugan,6-7 timmars körning beroende på trafik..Kom hem ca 14:30 idag,startade från stugan 06:45 i morse,aningen trött nu..Haé Kram.

  • Så skönt det låter att bara behöva åka 52 mil till stugan. Önskar att mitt avstånd vore detsamma. För att vi ska komma fram är det 104 mils resa. Vill såklart att det vore många mil söderut, men samtidigt så viktigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s