En sval dusch

Hjälper så länge man står i duschen. Sen blir det lika varmt igen.

Jag badar nästan aldrig ute fast jag älskar det. Men vill inte bada i sjöar. Havsvatten ska det vara. Finns både en badsjö och en badstrand i havsviken inne i stan. Där badar jag inte. Tycker det är ofräscht.

Så finns en bättre havsbadstrand någon mil utanför stan. Men där är det knökfullt av folk. Så där vill jag inte heller vara.

Måste därför ha bil för att komma till badstrand. Och det har jag inte längre. Kompisarna är inte lika noga med var dom badar så därför åker jag inte heller med dom.

En kompis är dock lika kräsen som jag på var man badar. Jag har inte fattat att den kompisen ofta åker själv och badar. Kompisen har inte heller fattat att jag aldrig badar längre. Så nu blev det i alla fall av att vi åkte och badade tillsammans, en heldag. Såklart jag brände mig. Och nu flagnar jag såklart. Solbrännan sticks och svider. Fniss, det kan man kalla i-lands/semesterproblem! Om några dagar ska vi nog på det igen!

I vatten är jag som barn igen. Älskar att simma på och under vattnet, att flyta, att plaska.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s