Här sitter jag och städar

Hur f-n går nu det till, att sitta och städa menar jag.

Jodå det finns fler möjligheter till sån städning. Jag städar på bloggen. Rensar upp bland kategorierna jag har och sånt är inte gjort så snabbt. Städningen får helt enkelt pågå successivt under lång tid. Jag tror att när städningen är klar kommer jag lättare att hitta bland kategorier och inlägg. Just nu tror jag det kan finnas dubbletter men det blir en senare fråga att ta hand om

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s