Så det kan gå…..

Hahahaha

Först ett riktigt långt samtal med dottern på eftermiddagen. Vi kan alltid prata hur länge som helst om det inte finns någon tid att passa.

I eftermiddags hade vi ingen tid att passa.

Så vi surridurrade om absolut allt och inget.

Bl a berättade jag för henne så jäkla bra dom här portabla AC:na är. Berättade o hundvädren som ligger i frysen!

Dottern berättade att Tyson igårkväll sov bra i vardagsrummet. Han brukar annars rusa efter sin matte in i hennes sovrum då hon ska lägga sig. Men inte igår. Lillhusse som tycker det är väldigt spännande på skollov och helger att sova i soffan bestämde sig för det igår också. Dottern trodde att hundskrället hellre ville sova tillsammans med lillhusse i vardagsrummet, så hon gick in i sitt sovrum och stängde dörren.

Tidigt i morse vaknade hon av en ylande Tyson, som ville komma in i mattes sovrum. Han är inte den som bara låter så där i första taget. Så vi gissade att han troligen suttit där utanför mattes sovrumsdörren och stirrat på den i ett par timmar. Då det inte gav resultatet tog han i gryningen till ylandet. Med önskad effekt! Hahahahaha!!!!

Knasiga Tyson, hans matte ville inte vakna i gryningen. Hon har inte sommarlov och semestern är slut.

Jaja, fram emot kvällen då jag gick ut med sopor igen så stötte jag på en kompis. Som tyckte det skulle vara en liten spontanfest. Tja, varför inte? Hakade på. Eftersom det var en spontanfest var det inte någon middag. Utan bara att träffas och umgås. Vet inte men sådana fester brukar oftast bli roliga. Så även ikväll och en bit in på natten.

Så mycket skratt och surridurrande!

Och jag har provat på något för mig nytt. Pernod, isbitar och godiset ”turkisk peppar”. Mums!

Alltså jag vet inte riktigt hur underliga mina kompisar är, men när vi har träffats är alltid mina glasögon extremt skitiga. Så även nu inatt. Så vad gör dom? Det måste ju ha varit dom som skitat ner mina glasögon, för själv har jag inte gjort det!

Jaja, skitiga brillor, men gott om skratt så det är liksom acceptabelt!

Eftersom det inte blev rödvin ikväll så har vi dock inte löst världsproblemen den här aftonen!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s