Tisdag

Solig start på dagen men grått på eftermiddagen.

Tror ta mig tusan att det sent på eftermiddagen kom ett kort litet duggregn!

Ja nog undrar vi nu allihop över hur landet ska komma att regeras? Är det på något sätt solklart i just era kommuner hur styret kommer att se ut?

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Tisdag

 1. Trollanne skriver:

  Inte alls solklart skulle jag vilja påstå men C, M, L och KD i kombination är nog det mest sannolika. Kanske de behöver stöd av MP också (det har de haft föregående mandatperiod så det är inte alldeles otroligt) men det ryktas också om en kombo C + S. Den som lever får se helt enkelt 🙂

 2. Gun skriver:

  Suck, känner mig ganska bedrövad över att SD får 25% av rösterna i Trelleborg, dom vinner ju mark i hela Skåne tyvärr. Sen kommer socialdemokraterna på 23% och moderaterna 22% övriga partier har låga siffror, så har ingen aning hur det blir??

 3. Ama de casa skriver:

  Jag har ingen kommun i Sverige längre. Så jag behövde ”bara” fatta ett beslut i valet. Men nog blev det rörigt alltid!

 4. Gun skriver:

  Tror att det har att göra med flyktingsituationen, alla kommer ju via Skåne, och om det väller in 200000 kan det skrämma många, det blev ju rätt kaotiskt också, kommuner högre upp i landet har ju tid att förbereda sig på ett annat sätt. Sen vill ju väldigt många stanna i den här landsändan där dom redan har släktingar eller människor som pratar deras språk. Dessutom skrämmer nog gängkriminaliteten i städerna här folk. Men här finns också ganska mycket lokalpatrioism dom skånska flaggorna vajar både här och där..

  • Du har såklart rätt. Tänker bara att skjutningar, bilbränder, kriminalitet finns också i huvudstaden. I norr kan flyktingmottagandet har varit relativt stort i små byar, men där har de tagits emot på ett bra sätt.
   Hursomhelst, det ska bli väldigt intressant att se hur det ska lösas om vilka som ska regera i Sverige nu, då ingen säger sig vilja arbeta med SD. De flesta partierna har också sagt att de inte ens kan tänka sig att vara beroende av SD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s