Vad är det för jäkla ordning?

I ”min” bostadsrättsförening ska någon representant från styrelsen bemanna styrelserummet varannan måndag mellan 18-19, för oss medlemmar som kan vilja ta upp ett ärende.

Fyra sådana måndagar har en granne och jag gått dit tillsammans. Ingen har varit där. Lämnat klagomål hos en styrelsemedlem vi stötte ihop med.

Igår för femte gången var vi dit igen. Tre andra medlemmar var också där men ingen från styrelsen. Nu härsknade jag till.

Ringde till en styrelsemedlem som inte var schemalagd att vara där som ordnade så nån annan medlem som inte heller skulle vara där den kvällen kom.

Visst kan det väl bli fel någon gång. Visst kan någon glömma. Med fem gånger i rad, då tycker jag det verkar vara rutin att skita i att vara där.

Styrelsen svarar inte på mail för det kan dom inte. De svarar inte på skrivelser. De informerar inte vilka beslut som togs på årskongressen i mitten på april. De har inte ens informerar medlemmarna om vilka personer som nu finns i styrelsen. Det kan knappast vara stadgeenligt.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s