Fredag

Grå start men nu skiner solen igen.

Spontant kusinfika blev det idag då Eva kom.

Roligt att träffas och surridurra. Eva och jag har upptäckt att vi har ytterligare ett gemensamt släktdrag. Vi har båda två ett dåligt lokalsinne. Småskrattat lite om några dråpliga situationer vi hamnat i, var och för sig då vi varit i stora staden och gått lite fel…….ok då, gått både mycket och långt åt fel håll.

Syrran och kusinen var en period klasskompisar, så dom surrade såklart om deras klasskompisar…..har du träffat hen osv? Då nämner Eva ytterligare en kille som gick i deras klass. Som gjorde att både syrran och jag skrattade, för den killen (jamen ok då,….gubben) är numera med i mitt kompisgäng.

Syrran minns honom som en blyg, tillbakadragen kille…..en tönt helt enkelt. Rena rama motsatsen till hur han är nu. Han är rolighetsminister, mångkunnig, expert på roliga historier. Oerhört omtänksam. Han och jag har också flera gånger rest hem till syrran och svågern på middag. Hon har nu i vuxen ålder lärt känna honom på nytt.

Och så visar det sig att kusin Eva också lärt känna honom på nytt!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag

  1. farfar hebbe skriver:

    Ja den ljusplattan var skitbra,jag blir inte lika ögontrött nu..Surra med goda vänner är kul,det brukar poppa upp sådant man inte tänkt på,på länge..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s