Simskola

Minsta barnbarnet (sitter i kusinens knä) har gått på babysim. Nu efter sommaren börjar den gruppen sin simskola igen. Men personalen tyckte inte det ger Rasmus något längre. Han hoppar obehindrat ner i polens djupa vatten och simmar under vattnet till pappa.

Men han vägrar använda simpuffar eller något annat hjälpmedel. Han simmar själv. Fast under vattnet.

Rasmus fyller två år om en månad.

Simskolan har börjat igen. Men nu är han inskriven i simskola för barn från 5-6 år. Dom barnen som är lite äldre och inte nyligen varit med i babysim är mer rädda att ta sig ner i vattnet. På den grundare delen är vattendjupet 1,5 meter och det kan säkert vara skrämmande om man inte är van att vara i vatten. Så de flesta vågar ännu inte hoppa ner i vattnet.

Son berättade att han hörde där, då Rasmus hoppade ner i vattnet och simmade 4-5 meter till pappa, att det stod några killar i 5-7-årsåldern vid bassängen (och inte vågade hoppa i) men sa till varandra om Rasmus ”kolla på den där bebisen – vad modig han är”!!!

Hahahaha. Hoppas dom alla är lika modiga snart.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s