Vecka 39

För tredje gången den här veckan åter till Globen.

Någon gång innan jag började rehabiliteringen trodde jag kanske lite….att jag skulle vara ganska passiv och så skulle teamet här ösa någon slags mental medecin över mig som skulle höra att jag blir frisk.

Så är det absolut INTE. Det krävs massor an engagemang från min sida, och det var ju bara korkat att jag trodde något annat innan. Det är jag som ska göra jobbet. Till min hjälp har jag ett helt proffesionellt team som stöttar och vägleder. Det har skulle aldrig ha gått om jag hade fortsatt jobba delvis.

Är tacksam för den här möjligheten. Har hittat några hål som jag ska ta mig upp och ur ifrån, från den här dimman jag befinner mig i.

Det här SKA bli bra.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s