Stamrenovering

Alltså jag förstår att det inte är så lätt för en brf-styrelse att hålla koll på allt. Det är ju en styrelse bestående av amatörer.

Av entreprenören fick jag info om att om jag inte väljer eldrivna handdukstorkar x 2 för 3996kr/st så får jag ingen värme i bad- och toa. Om jag inte väljer deras ledbelysning 2995kr x 2 så får jag ingen belysning alls!

Jag protesterar hos entreprenören o talar om att jag ska ha samma standard som tidigare eller välja tillägg. Men de hävdar att vår styrelse tagit ett beslut att vi lägenhetsinnehavare ska betala extra för att få värme och belysning i våra badrum!

Söker kontakt med en styrelseledamot som säger att det självklart inte är som jag fått info om och att det blir ett styrelsemöte den här veckan, sen kommer jag få info. Kassören dyker upp och medger att det inte är några beställningar gjorda på t ex element.

Ordf ringer mig o berättar att det självklart ska bli så att föreningen står för att element och belysning ska finnas. Att förhandlingar fortfarande pågår…….

Ordf berättar också att de snart ska ha ett styrelsemöte! Nu vet jag att det redan ska ha varit!

Såklart de har blivit tagna på sängen. Jag har talat om var i stadgarna det står vad föreningens ansvar är…….vilket de missat.

Visst, jag vet att de är amatörer. Men skulle uppskatta om de kunde medge att de hade missat detta med föreningens ansvar om el och värme.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s