Lakritskillens pinsamhet

Hemskt förargligt!

Matte och jag promenerar 1,8 mil fyra gånger i veckan. Det är jätteroligt. Alltid så mycket spännande dofter att undersöka. Eftersom jag alltid är lös på dom här promenaderna får jag springa omkring lite som jag vill i närheten av matte, och sniffa.

Jag hörde att matte tyckte jag var lite för långt före henne. För vi voffisar….vi hör väldigt bra. Men det var väldigt spännande doft jag sniffade på och filtrerade in och fnös ut igen i snäckan för att rensa bort andra dofter för att på nytt sniffa in den där spännande doften.

Vi voffisar har också ett väldigt gott luktsinne, och luktsinnet kan ibland göra att ljudet från matte kommer i andra hand. Så jag stod kvar och sniffade, hade glömt vad matte sa……..

-Hrrmmm, sa matte – då kom jag på att hon sagt något alldeles nyss också, som jag glömt bort (!) så jag galopperade genast till matte. Nu var jag väldigt fokuserad på det matte sa. Men jag fick skutta omkring och leka i skogen, vilket jag älskar.

Hittade en pinne som jag brottades lite med för skoj skull. Tog tag i ena änden för att lyfta den. Tungt var det. Men jag är ju både listig och stark, så jag tog i och lyckades bära pinnen.

Nu var matte långt före mig så jag skuttade ifatt henne med min ”pinne”.

Då jag äntligen var ikapp henne för att stolt visa upp vilken bra pinne jag hittat……..så lade sig matte ner. Lattjo lajbans, matte vill leka med mig……men så fräste hon till!??

Hon påstod att hon inte gillar då jag hittar mindre stockar och bär dom i ena änden….så att den andra änden träffar hennes knäveck då jag springer ikapp henne.

Vad menar hon?

Tvåbenta voffisar är bra konstiga ibland!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar, Lakritskillen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lakritskillens pinsamhet

  1. Ama de casa skriver:

    Haha! Du har rätt – dom tvåbenta fattar lite dåligt ibland vad det är som är höjdpunkterna här i livet 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s