Alltså ……..

……,sett en reklamfilm om ett kommande tv-program med fd statsministrar. Bl a Göran Person.

Neeej, står inte ut!

Storbonden som kallar sig socialdemokrat, men drivit den högerpolitik han hela tiden förespråkat. Fy fan, för honom som inte vågat stå för den moderatpolitik han egentligen förespråkar!

Det var han som drev politiken höger ut med vett och vilja. Det är han som ligger bakom den enorma försämringen i svensk skola.

Han lade grunden för att försämra skolan katastrofalt, sedan ihärdigt påhejad av Björklund, i fortsatt plundring av skolan.

Minns att mamma på dödsbädden sa att jag måste agera för att tokar som Göran Persson och en gammal major som Lennart Björklund aldrig får inflytande över skolan. Mamma överskattade min förmåga.

Ville minst av allt att just dessa personer skulle få inflytande i skolpolitik. Tyvärr var det just vad de fick. Finns inga som raserat svensk skola som dessa båda herrar har gjort.

Av tradition har FP varit starkt bland lärare och poliser. Det mönstret måste definitivt vara brutet nu. Vilken lärare skulle ens tänka tanken att rösta på den skolfientliga majoren Björklund efter allt han ställt till med i skolan?

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s