Knäppa djur 2

Min sista schäfer var den glupskaste hund jag haft, möjligen bräckt av den sista. Hon betedde sig som hon var ständigt svältande.

Tyvärr stal hon också mat om hon kunde och trodde att vi inte såg.

Vi hade på den tiden ett soffbord med glasskiva som var så modernt då. Hon kunde dregla av hunger om vi satt och fikade. Men hon skulle aldrig våga stjäla något då vi såg.

Hon låg under bordet. Sonen som smaskade på en bulle lade ifrån sig den på bordet en stund. Hon tittade skamset ner i golvet då hon såg min blick då hon dreglande tittade upp på bullen så låg på glasskivan.

Troligen hade hon studerat bullen noga under en längre tid utan att vi tittade på henne…….så hon till slut inte orkade stå emot frestelsen längre, så hon for upp mot bordsskivan underifrån så det blev en rejäl smäll då skallen slog i glasskivan och försökte underifrån glufsa i sig bullen!!!

Hahahaha…….blev automatiskt både en smäll i skallen och på snäckan! Hon gjorde det dessutom med sådan fart att bordet reste sig en bit från golvet!

Hon fattade såklart inte att det var en glasskiva där, trodde väl bara att bullen bara hängde där i luften och väntade på att hon skulle äta upp den!

Aldrig mer gjorde hon om den dumheten

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s