Mardröm 1

😱

Två händelser. Ett barnbarn har berättat om klockspindel! Huvva!

För en vecka sen var jag hemma hos dottern. Det knatade en stor spindel på hallgolvet!!!

Alltså – jag klarar inte av spindlar.

Så håller dom på med stambyten i huset där jag bor. Då borrar och bilar dom ju upp allt. Vet att det kan finnas spindlar i ventilationen.

Mardrömmar om spindlar. Flera nätter. En natt då jag vaknat i en sån mardröm var jag tvungen att gå upp, tända, gå in i båda badrummen samt köket för att kolla väggar, tak och golv. Men jag visste ju att svågern ordnat med ett spindelstopp vid ventilationerna här, så här kommer ingen spindel in genom ventilationerna.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mardröm 1

  1. Lantlivsbilder skriver:

    Det finns ingen Spindelart i Sverige du har någon anledning att vara rädd för. Ofta när jag säger så, får jag höra, ”men Korsspindeln då”. Är man inte extrem allergisk mot dem, blir ett Getingstick värre. Du ska veta att Spindeln är räddare för dig, än du för den. Själv har jag en del spindlar i källaren, för att hålla skadedjur borta.
    Svante

  2. Anki skriver:

    Vad jag tycker om spindlar vet du ju … tycker lite synd om dig att du är så skräckslagen … måste vara jättejobbigt!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s