NU – äntligen börjar mitt nya, friare liv!

Äntligen börjar mitt friare liv. Men jag ska absolut göra skillnad på vardag och helg. Tror det hela livet igenom är gott att känna glädje och lyx då det blir helg.

Vilken j-a tur att jag anställdes med de förmånliga villkor som gällde då, men försvunnit för länge sedan.

JAG HAR EN PLAN

Ska återfinna lusten att möblera om, ska återfinna lusten att ha några levande växter som ska hållas levande. Ska återfinna lusten att tillverka örtsalter i fina små glasburkar, hudkrämer i fina glasburkar, lingondryck i fina glasflaskor, likörer i fina glasflaskor osv, som blir jättebra presenter till nära/kära.

Ska ha betydligt fler fika-/middagar med nära och kära. Med tävlingar och priser. Så det igen blir som det en gång varit.

Ska hinna prata och umgås mycket mer med barnbarnen igen efter deras skoldag eller skollov.

Ska koka mer sylt till barnen. Gärna saft också.

Ska noggrant välja mat efter ekologiskt synpunkt. Vet att jag brottas med att minska på köttätandet och det ska jag fortsätta med.

Allra mest se till att alltid har tid för barnbarnen!

En far/mormor har ju alltid tid/vilja att lyssna på sina barnbarn, göra saker tillsammans med dem, prata med dem om deras vardag!

Yeppie

Dessutom ska jag hinna/orka umgås med mina kompisar. Ha roligt.

Så allvaret då, jo jag ska hinna med att vara mer saklig och konstruktiv då det gäller bostadsrättsföreningen också. Komma med fler konstruktiva förslag än att kasta ner Dårpippin i stora sopnedkastet vi har ute på gården. Även om det förslaget lockar mest!

Nu börjar livet, igen!

Snart är rehabiliteringen på Globen klar. Då kan kanske inte SL bråka med mig mer!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till NU – äntligen börjar mitt nya, friare liv!

 1. Anki skriver:

  Grattis till din nya frihet!

 2. nortan1991 skriver:

  Det ser ju lovande ut med alla grejer som du ska göra. Både gott och nyttigt.

 3. Lantlivsbilder skriver:

  Hoppas du inte tar i så du spricker. När jag fick sjukpension, med a-skadelivränta 1988, höll jag på att göra just det. Hade dock kamrater, som stoppade mig i tid. Det är framför allt svårt att hålla reda på lördagar, och söndagar fortfarande, för numera är ju allt öppet även då.
  Svante

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s