Att sova……

Attans att det alltid ska vara så förbaskat svårt att sova få man inte är hemma!

Har bott här i tre veckor nu. Trivs bra. Men sova går inte. Brukar somna av utmattning nån gång mellan 4-8-tiden på morgonen. Jättelarvigt att jag alltid varit och tycks alltid fortsätta att vara sån.

Sover halvdåligt 3-5 timmar i soffan på morgonen. Med tv:n påslagen. Betyder antagligen att det är så dåliga tv-program så jag domnar ifrån dem!

Nåväl, trivs bra här i lägenheten. Inga spindlar tack och lov. Men ett problem finns………ingen tvättmaskin i lägenheten. Tvättstuga finns i källarvåningen. Där ser det absolut inte ut att vara garanterat spindelfritt. Så där tvättar jag inte. Ånej!

STAMBYTET

Företagen som hör jobbet har till att börja med inte varit så tillmötesgående. Väldigt snåla. Ska ha extra betalt för varje liten småsak. Dom har fått hem en affär på 20-25 mkr men ska ha extra betalt för att t ex hjälpa till med att bära in eller ut en tvättmaskin. Det har även blivit fuskjobb i några lägenheter som dom tvingats göra om.

Då blir man irriterad för att dom ska ha extra betalt för att lyfta ut tvättmaskinen från badrummet gör att ställa in den i rummet mitt emot badrummet.

Men nu har dom gjort bort sig några gånger genom att lova något, sedan ändra det. Jag blir så arg vid såna tillfällen. Men min svåger (affärsjurist) är sååå bra i såna lägen. Helt kolugn till skillnad mot mig. Han säger bara ”det här måste ni ju hålla med om att det är väldigt oprofesionellt av er” i helt korrekt ton. Håller sedan tyst…..så arbetsledaren till slut måste svara och hålla med om att dom betett sig oproffsigt ett flertal gånger.

-Hur ska ni ordna det då?

Nu har företaget lovat mig en hel del så jag ser fram emot att de ska hålla det.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att sova……

 1. Anki skriver:

  Först … så fin den är din nya header!
  Jobbigt med sömnen – jag vet, för jag har tidvis jättejobbigt med den – och när morgonen gryr – eller innan, så är jag tvungen att gå upp för att dricka kaffe 🙂
  Håller tummarna för att företaget håller sina löften!
  Ha en bra dag!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s