Äter strumpor…..

Tror jag fått förklaring till orsaken till strumpproblemet.

Under många år har jag haft problem med strumpor. Vill helst inte ha sådana. Upplever att fötterna blir för varma och instängda. Till slut kom jag på att det är strumpor med t ex någon nylon eller annat konstmaterial som jag tycker det känns obehagligt. Så jag slutade använda strumpor. Blev kall om fötterna. Så uppmärksammades jag på att det finns strumpor med enbart naturmaterial.

Så numera sätter jag på mig sådana strumpor innan jag ska gå ut. Men skorna tyckts äta strumpor! Så efter en kort promenad är det bara tårna som är kvar i strumporna! Irriterande. Slutade använda strumpor igen hur kallt det än är.

Köpte två par nya vinterskor nyligen. Hade på mig strumpor då. Gick ifrån butiken med ett par nya vinterskor. I kassen mina nya Icebugs samt de gamla skorna. Saken är den att jag normalt hatar nya skor. Dom sitter åt och klämmer. Men dom nya vinterskorna gjorde inte ont. Och strumporna betedde sig som strumpor ska!

Det här är första gången på minst 15 år som jag gått i nya skor som inte gör ont samt att strumporna suttit kvar som de ska!?

Dom nya skorna äter inte strumpor!

För att skor inte ska göra ont har jag köpt för stora skor. Då börjar de raskt att glappa. När de glappar äter de mina strumpor!

Det är nog inte fel på mina fötter eller strumpor!

Innebär att jag måste hitta rätt skor för vår och höst också!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s