Trött

Varit ett par timmar i min egen lägenhet. Några saker rättades till, men inte allt. Fortsättning följer på måndag.

Åter i den lånade lägenheten. Barnbarnen bröderna Bus här med mig på eftermiddagen. Mysigt.

Så kom föräldrarna också. Dom ville ha kaffe. -Det får ni inte, talade jag om. Kaffemaskinen är flyttad hem till min lägenhet nu. Sällan jag dricker kaffe själv, men nu när jag inte kan fixa en kopp kaffe så vill jag såklart ha kaffe!!!!

Nu helt orkeslös.

Får ta tag i städningen här i morgonbitti istället för nu…….som jag hade planerat. Så det blir full fart i morgon. Hemflytt till en himla röra och allt jätteskitigt av byggdamm. Orkar nästan inte tänka på det. Det är för mycket att göra. Men med lite hjälp blir det kanske ordning. Jag har idag ett helt stort kylskåp samt ett helt stort frysskåp. Inte bra om man som jag har en tendens att överhandla och sen kasta. Så nu ska jag klara mig med ett skåp med delad kyl och frys. Ännu en kostnad jag måste ta. Köpa ny kyl/frys i morgon. När det är på plats ska sonen köra hem de nuvarande skåpen till sig. Dom vill ha båda skåpen😀😁

Då räknar jag med att få ordning i köket under morgondagen. Men mer än så måste bli klart! Hoppas mycket på mina hjälpare!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trött

  1. Anki skriver:

    Mycket jobb innan du kommer i ordning, men det kommer säkert att lösa sig.
    Vi har ett delat skåp med kyl och frys och det räcker normalt jättebra – det är dessutom lite mindre än standard då vi har så låg takhöjd i köket (bara 1,90)
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s