Vi hade då INTE tid

……med annat än att ta tag i röran här hemma, då vi kommit hem till mig. Men när man kommer in, ser den totala röran och så förbannat skitigt det är överallt…..ja, då går andan ur.

Man tappar styrfart.

Vi, det var min bästis och sonen. Bästisen och jag har känt varandra sedan vi började skolan. Hängt ihop under alla år. Så våra barn känner såklart varandra. Såklart roligt för bästisen och sonen att träffa varandra. Blir inte så himla ofta numera. Men under hennes och mina barns uppväxt har vi umgåtts hur mycket som helst.

Vi hade verkligen inte tid att sitta och bara babbla. Men vi gjorde det ändå. Tror det var värdefullt för dem båda att sitta och bara prata en massa.

Den insikten hade jag aldrig fått om jag inte hade drabbats av utmattningssyndromet. Då hade jag troligen jagat på dem båda att sätta fart. För då måste ju allt gå fort. Då skulle jag ha blivit förtvivlad över insikten att inte hinna klart idag!

Men nu har utmattningssyndromet hänt OCH jag har sagt upp mig. Såklart jag snart vill få ordning på allt här. Men jag värdesätter också så mycket annat. Som t ex social samvaro, som idag. Såklart vi hade tid att bara fika, babbla och umgås.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vi hade då INTE tid

  1. farfar hebbe skriver:

    Oki,jag gillar Italienska viner,man behöver ju inte utesluta alla,om det är någon/några producenter som fuskar…Jag köper inte Arlas produkter,Pga deras personalpolitik i några länder i Asien..Haé Kram.

    • Exakt. Det är lite av samma mynt. Jag vill inte gynna dom som beter sig illa, såsom t ex Italien i detta fall. Jag gillar ju också deras viner men avstår dem av principiella skäl. Ursäkta min okunnighet….. men det här med Arla och Asien har jag missat. Låter som det är något jag borde veta……

  2. Anki skriver:

    Något gott med det onda! Jag menar att det är bra att få den insikten som du fått genom sjukdomen – det är viktigt att ta sig tid till att bara sitta ner och umgås när man kan – livet behöver inte gå i 100 knyck!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s