Backjobb

Tänk att idag blev i alla fall kommoden i badrummet klart!

Ändå är det inte riktigt klart med backjobb. Överenskommelsen med entreprenören var att OM rörmokaren anser att min nuvarande vattenkran i köket är bättre än den nya så skulle den inte bytas.

Men så visar det sig att rörmokaren fått instruktion om att kranen inte ska bytas. Så jag har kvar den gamla kranen.

Talat om för arbetsledaren att det tolererar jag inte. Han ifrågasätter när jag talade om att de fick låta bli att byta kranen under förutsättning att den nya är sämre. Jag kunde tala om för honom exakt när det var. Det var den nuvarande, samt den dittillsvarande arbetsledaren som var här hos mig, samt min syster och min svåger. Så det finns vittnen som kan intyga att vi var överens om det jag sa. Arbetsledaren sa att rörmokaren har inte tid att komma hit nu för nu har han så mycket jobb i huset intill. Men han ska komma hit till den här porten och rätta till en del saker senare, så han kommer ringa nästa vecka för att boka tid.

-Jaha, jag tyckte du sa att det knappt är några backjobb alls än just i min lägenhet, svarade jag. Arbetsledaren blev faktiskt lite stum och svarslös!

Hahaha!

Det är bara några små, små justeringar rörmokaren ska göra, sa han till slut. Ja, det var ju bara några små, små justeringar som målaren också skulle göra och det krävdes sex gånger innan det blev klart, svarade jag.

Svarslöshet igen! Njuter av att han inser att jag har rätt, IGEN……och det utan att jag behövde bli riktigt arg. Jobbigt för alla inblandade, inklusive mig själv då jag blir riktigt arg.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Matbrödsrecept. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Backjobb

 1. Anki skriver:

  Bara att vänta då … men snart är nog allt fixat 🙂
  Kram

 2. Gun-San skriver:

  Det är så tröttande att hålla på och reklamera och böka då det borde gjorts från början blä..

  • surridurr skriver:

   Ja….avskyvärt. Allt skulle varit klart 19-03-01. Flyttade hem 19-03-02. Sedan dess har de varit sååååå mycket backjobb. Kanske klart i mitten på april? Suck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s