Trasig kompisrelation

…….fortsättning på knasig kompisrelation……

Tycker det är bra att jag stod på mig och jag tycker ju faktiskt att jag har rätt att bjuda hem vilken/vilka jag vill på middag/fest. Att hon inte precis alltid måste vara med.

Men även en liten olustkänsla…..för så här aggressiv brukar hon inte vara.  En gemensam kompis berättade att hon är orolig över vår gemensamma kompis som börjat bete sig underligt. Vår gemensamma kompis har trots sin totala avsaknad av fingertoppskänsla och orimliga krav ändå haft en väldigt bra sida, nämligen att hon är omtänksam så långt hennes förstånd räcker. Men att hon upplever att den här kompisen blir mer och mer underlig samt mer och mer egotrippad.

Innan den här trasiga relationen uppstod, sa en annan gemensam kompis att hon är fundersam över hur det står till. Detta ständiga jagande efter fester, krogbesök med mycket dryck nästan varje helg……med en skitdålig lön……..kanske det kan vara så att det blivit lite för mycket av starkvaror? Som i sin tur gör stora hål i plånboken…som i sin tur…..leder till mer dövande festande??

Tänk om det är så? Är jag då en usel kompis? Ja det är jag nog. Men jag måste släppa taget litegrann ändå, jag orkar inte ta tag i hennes problem nu då jag själv börjar få näsan över ytan.

Suck, varför måste det vara så komplicerat?

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Matbrödsrecept. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Trasig kompisrelation

 1. farfar hebbe skriver:

  Ja du,önskar jag kunde komma med goda råd,men detta dilemma är inte enkelt…
  Här är det full vinter just nu..inte kul..Haé Kram.

 2. Ama de casa skriver:

  Jag står fast vid mitt råd: BRYT!!! Det är INTE dig det är fel på.
  Kram!

  • surridurr skriver:

   Tack för ditt råd. Ja jag tycker verkligen att nu får det vara nog, och det är inte mitt ansvar att agera om hon börjat titta lite för djupt ner i flaskor med starkvaror.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s