Så gick lördagen

En jättemysig lördagseftermiddag. Äldste son med större delen av sin familj tillbringat dagen här.

Jag gjorde den enkelt för mig med kycklinggryta, ris och sallad. För oss myndiga som inte ska köra bil idag blev det ett par glas vin och ett glas likör till kaffet också. Dvs det blev till kära sonhustrun och mig själv.

Sonen satte igång att leta efternamn tv-apparat för mig. Han håller med om att jag ska ha 50 tum, pga avståndet från tv:n där jag oftast sitter och kollar. Hans råd är att hoppa över de allra billigaste pga ljudkvaliteten. Föreslår en för 5,500 och behöver ingen ljudanläggning.

Sonhustrun instämmer!

Barnbarnet kan ännu inte säga sitt namn som är Rasmus. Han säger Kaktus!😂

Han talar hela tiden om ”Kaktus ha….”

Farmors fnittriga kille. Eller ”Gaddos fnittriga kille”. Gaddo, säger han och pekar på mig.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Matbrödsrecept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s