Dårpippin i farten

Alltså den här gubbjäveln är verkligen ett plågoris. Ibland (mår han lite bättre?) är han lite lugnare, men så helt plötsligt sätter han igång med sin terror igen. Då bara måste han jävlas så mycket som det bara går. Det läget tycks han vara i nu.

Entreprenören som gör stambytet här hade en mörkhyad kvinna som städar upp efter dem i källaren. När hon håller på att städa där som kommer Dårpippin i gången och fräser hånfullt åt henne ”det är väl meningslöst att ha dig att städa här för du färgar väl av dig så det blir lika svart och skitigt igen”!!!!

Hon blir chockad, rädd och förtvivlad. Så hon söker gråtande upp hennes arbetsledare hos entreprenören.

Vet inte hur det slutade sen. Men jag hoppas att entreprenören kontaktar bostadsrättens styrelseordförande och talar om att de inte kan låta någon ensam person städa här i huset med en sån där Dårpippi.

Jag vet, det går inte komma åt honom eftersom inga vittnen finns! Men jag hoppas i alla fall att vår ordförande (normallång) söker upp Dårpippin och läser lusen av honom. Dårpippin som är en liten skit är rädd för män som är längre än honom själv, dvs de flesta män. Så blotta närvaron av en man i normalstorlek som tillrättavisar ett felaktigt beteende, skulle alla gånger skrämma honom rejält. Och det behöver han.

Hans kuvade fru ser man aldrig till numera. Tror inte hon alls får gå ut längre. Han har nog förtrollat henne till en innekatt.

Vidriga äckelgubbe, det är vad han är!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Matbrödsrecept. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dårpippin i farten

  1. Anki skriver:

    Grrrr … jädrans skitgubbe!

  2. Ama de casa skriver:

    Men fy vilket monster ni har i huset! Det är påsk nu, inte Halloween… Hoppas han får sig en rejäl avhyvling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s