Oj, oj, oj

Varit på nämndsmöte. Sedan ett litet gruppmöte, varit in i en butik och handlat lite.

Ibland är jag överambitiös så att jag betalar mina räkningar två gånger. Som irriterande nog leder till utbetalningskort istället för direkt in på kontot. Blev av med två sådana i kassan idag då jag betalde mina varor. Damen i kassan tvärsur för att jag valde att betala med två utbetalningskort, och därmed skulle ha pengar tillbaka.

Tanten var nog stressad, långa köer till kassorna och så måste hon ha varit väldigt ovan att hantera utbetalningskorten. Tror hon var på vippen att säga åt mig att inte betala med utbetalningskorten!!!

Hinner jag hem innan regnet kommer?????

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Matbrödsrecept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s