Varit på middag

Hos en kompis med en annan kompis. Så trevligt. Bra diskussioner. Och så den här trevliga krabaten. En ettårig strävhårig tax. Han och jag kära i varandra. Så pass att han hela tiden ville vara i mitt knä, eller möjligen slänga sig på rygg på golvet i förhoppning att bli kliad på magen!

Kompisarna undrade varför hundar alltid dras till mig….och jag till dem? Ja säg det! Sen började den lille gynnaren att morra hotfullt emot balkongen, jisses! Där fanns ju ett livsfarligt parasoll …… som rörde på sig, då vinden rörde sig!!!

Hahaha, vilken liten knasboll.

Kompisen är jägare, men den här lille gynnaren är ännu inte färdigutbildad jakthund ocg får därför ännu inte delta i jakten. Klokt eftersom det nu varit mest jakt på vildsvin. Dom kan vara riktigt farliga för jakthundar.

Kompisen tycker det är skittråkigt med vildsvinsjakt men stammen måste minska.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Varit på middag

  1. Anki skriver:

    Vilken goding! 🙂

  2. Ingrid skriver:

    Taxar är trevliga. Vi hade en släthårig tax när jag var barn och så lycklig som jag var den dagen vi fick honom går bara inte att beskriva. Vi fick honom som julklapp av en farbror och faster, mot pappas vilja, för han hade bestämt att vi inte skulle ha hund. Ruff, blev trots motstånden hans älskling. Han låg i en stol i pappas rum på nätterna och när pappa var borta och ringde hem frågande han inte så mycket efter oss flickor nej han undra de mest: ”hur är det med min lille pojk”.
    Kram, Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s