Böcker: I stoft och aska

Så har jag läst ut den här boken.

Ingen favorit. Som jag förstår det är det en omtyckts författare. Men jag var ändå närmast glad då boken äntligen tog slut.

Nåväl, det är en deckare. Sådana brukar vara lättlästa. Men inte den här. Boken vimlar av namn på personer och platser. Då inte boken fångade mig direkt blev det bara jobbigt med alla ”roller” i boken. Handlingen hoppar också fram och tillbaka så det var svårt att komma ihåg vilka personer de alla är.

Eller var det så att jag var ofokuserad för att jag inte gillade boken genast? Vill minnas att det har hänt flera gånger då jag läst just Anne Holts böcker.

Det är först fram emot de sista kapitlet som jag har lite koll på vilka personerna i boken är. Inte bara alla personnamn att hålla reda på, utan ibland så har personen i fråga också haft ett annat namn tidigare men bytt, och då ska man plötsligt komma ihåg båda dessa namn tillhör en och samma person. Handlingen hoppar också hit och dit utan att direkt fånga mitt intresse så jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på bokläsningen. Vilket inte händer särskilt ofta.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Böcker, Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Böcker: I stoft och aska

 1. Ingrid skriver:

  Jag brukar gilla Anne Holt och den här boken har jag inte läs. Jag ska nog göra ett försök med den, så får vi se se om vi är överens eller inte.
  Ha en skön kväll!
  Kram, Ingrid

 2. farfar hebbe skriver:

  Oki,jobbigt att läsa en bok som inte engagerar..Jag käkade samma som igår,det blev 2 lådor,skippade potatis denna gång,blev lite grönt i stället..Haé Kram.

 3. farfar hebbe skriver:

  Oki,klart du ska ha bassning om du inte sköter ätandet på ett bra sätt..Haé Kram.

 4. farfar hebbe skriver:

  Ja jag är helt säker på att han var riktigt glad att han fick hjälp med bilen,om inte jag varit där hade han fått gå en dryg mil till bebodda trakter..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s