Phuuuu så varmt

1. Besök på Hälsocentralen

2. Alldeles för varmt att promenera, men hade inget val. När jag kom ner på staden igen var jag fruktansvärt varm. Gick till glasskiosken, som jag aldrig gör annars, men jag måste ha något svalt i mig. Hur bra gick det då?

Så stängt som det kan bli. Har man kiosken stängd mitt på dagen en sån här varm dag….så?????….är man väl kanske lite osmart??

3. En rundtur med närtrafikbussen. Måste ju en gång för alla ta reda på hur/var den kör. Blev en rundtur i hela stan. Inklusive en 5-minuters paus för chauffören precis intill den solglittrande havsviken. Strax därpå en kort paus igen

Och här var det skönt att pausen infann sig på en skuggig plats.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Phuuuu så varmt

 1. Ingrid skriver:

  Så klokt att ta en rundtur för att få koll på hur bussen går!!
  Kram, Ingrid

 2. Ama de casa skriver:

  Så ni har inte sommar än ni heller? Ja, eftersom kiosken var stängd alltså… 😉

  Hoppas besöket på Hälsocentralen avlöpte väl!

  • surridurr skriver:

   Idag råkade jag passera glasskiosken igen. Idag har det visst blivit sommar enligt kioskinnehavaren, för idag var den öppen. Men idag ville jag inte ha någon glass. Fick jag inte köpa en sådan igår så får det vara, så det så!!

 3. L. skriver:

  Vad är det för temperatur som är för hög så att det känns för varmt?
  Jag klarar bra över 35 Celsius utan luftkonditionering, så det är bara att klaga på vädret???

  • surridurr skriver:

   Ja jag förbehåller mig rätten att klaga på värmen då den överstigen vanlig, svensk sommartemperatur. Många med mig trivs bra med vanlig svensk sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s