Årets premiärdopp i morgon?

Alldeles snart ska jag gå ut på gårdsfesten här där jag bor. Vi gjorde det lite enklare i år, var och en äter hemma och så samlas vi efter maten.

Fast jag åt inte hemma ändå. Käkade hos en granne/kompis.

Så glad över att vi nu tycks ha tur med vädret. Man vet ju annars aldrig med midsommarafton. Men solen skiner fortfarande för fullt, med små lätta moln. Vinden rör sig lite emellanåt. Skönt.

Det har ju varnats för mängder av mygg där det har regnat. Här är dock snustorrt…..ett regn är mer än välbehövligt. Men just ikväll är jag glad över att det håller sig härifrån. Hoppas också på att vi just här slipper myggexplosionen….vilket kan vara troligt pga torkan och regnbristen här. Gräsmattan är otroligt nog klippt, men den är brun.

Dottern och svärsonen ringde. Dottern jobbar i morgon till kl 14. Därefter tänker dom kidnappa mig för att åka och bada i morgon. Fast det är lite fusk. Inte i havsvattnet. Det finns en konstgjord sjö i ett klippområde. Där är precis kristallklart vatten. Där går att bada just i början på säsongen, sen är det för varmt. Jag har visst ingen talan. Svärsonen säger att det är väldigt knasigt att han aldrig har fått bada med sin svärmor ännu.. jag har garanterat honom om att jag kommer vara den som är först i vattnet, dottern tror också det.

Svärsonen kommer någon timme eller två innan dottern slutar jobbet och tar några koppar kaffe med mig först. Sen blir det bada av! Svärsonen föreslog också att jag ska ta med mig vin till badet i morgon. Hupps…..kan man vara så busig? Han säger att det kan man absolut, det är midsommarhelg och han tycker att dottern och jag ska få ta några glas vin i morgon…. Så har jag väl inte gjort sedan tonårstidens midsommarhelger!! Hahahaha!!!

Nästa bad däremot måste dock bli i Östersjön! Hörde av någon att det är 14 grader nu, så det går ju. I den temperaturen ska man klara att doppa sig och ta några simtag.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s