Midsommarminne fortsättning del 2

Till slut var alla våra klädsimmarkompisar torra igen och vi transporterades ut i omgångar till ön igen, utan att vara för tungt lastade den här gången.

Sent omsider den kvällen var tälten uppsatta och lägereld startad. Det blev trots allt ett sent midsommarfirande och lite skratt trots allt det dramatiska.

Min dåvarande kille började håna mig för att vara badkruka för jag hade ju inte badat ännu, men han hade minsann tagit en rejäl simtur.

Badkruka! INGEN ska kalla mig badkruka. Så jag tog en rejäl simtur mitt i natten.

Vi tre som var först på ön hade hittat en bra skreva med lite svalt vatten i botten där vi placerade oöppnade förpackningar med korv, bröd osv till frukosten. Vi tyckte och trodde vi var smarta.

På morgonen vaknade vi och var hungriga. Blev liksom ingen middag kvällen innan eftersom dom flesta absolut skulle ut i spat och hålla på med klädsim!!!!

Så visade det sig att en av killarna som fått lite för mycket av det drickbara i sig på kvällen/natten, hade mått illa på natten, gått ut från det tält där han sov och gått iväg en liten bit för att spy. Och det råkade vara över den skrevan där vi placerat vår frukost!

Bläääää!!!!

Så det blev till att väcka alla tidigt på morgonen, packa ihop och turas om att bli intransporterade till landbacken igen där vi hade våra bilar och åka hemåt. Jag var under 18 och hade därför varken körkort eller bil. Blev käk, dusch hemma hos var och en, sen fortsatt midsommarfestande på landbacken.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s