Tisdagen

Blir en dag för ”återhämtning”. Med återhämtning menar jag inget så drastiskt som att jag måste vila efter allt besök senaste veckan. inte alls. Det har bara varit roligt.

Men jag har kommit efter med vanligt underhåll, eftersom vi hela tiden haft andra trevligheter för oss. Så det är helt enkelt bara en del städning och undanplockning.

Kanske lite tvätt också.

På eftermiddagen kommer sonen och hämtar en burk med lyxräkor. Fniss, ikväll har han varit riktigt orolig eftersom jag ätit några räkor trots min skaldjursallergi, tungan, gommen och insidan på läpparna svullnade……..så han har läxat upp mig om att det här är farligt….och att jag måste ringa honom omedelbart om det blir värre.

Jo, jag vet det här. Men det har gått hyfsat om jag tar allergimedecin först och sedan några räkor – men fattar nu att det inte går längre. Så i morgon efter jobbet kommer han hit och tar hem mina lyxräkor till sig istället, innan jag lockas till att äta dem igen.

Svullnaden har nu lugnat ner sig, det gör inte riktigt lika ont längre heller, så faran är över.

Har också telefonsurridurrat med en kompis, som råkar vara läkare och tidigare hjälpt mig i liknande situation, men nämnde såklart inte ett ljud om räkorna jag ätit. Vi pratade om onsdag. Då ska jag hem till honom på käk. Ska ta med mig en kusin också som han känner sedan skolåldern. Hon har aldrig varit hem till honom förut. Det ska bli trevligt.

Vi pratade också om att åka och hälsa på min syster som nu är alldeles nyopererad. Han är både syrrans och min kompis. När syrran mår något lite bättre och orkar ta emot oss åker vi dit. Tror att hon uppskattar att prata med honom som både god vän och läkare.

Den här operationen har jag varit riktigt orolig inför, men nu är det gjort och allt har gått bra, så det känns skönt. Nu kommer det vara en tids återhämtning innan syrran är på banan igen. Men nu är det iaf bara en tidsfråga!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s