Stavmixer

Har jag någon sådan?

I vanliga fall köper jag nytt och upptäcker i efterhand att jag redan har ett flertal sådana som jag köpt igen!

Dumt. Jättedumt.

Till slut blir det övrsvämning i köksskåp och lådor. Pga att jag har 14 st dl-mått, 11 st saxar, 50 st påsförslutare, 3 våffeljärn, 3 brdrostar och elvispar osv. Barnen har tagit emot hur mycket grejer som helst som jag har allt för stort antal av.

Nu behöver jag en stavmixer snart. Alltså mixer jag jag också haft fr mycket av. Har därför en mixer som är i glas stående på köksbänken som en påminnelse. Men nu var det stavmixer.

Minns att jag kastat delar till stavmixerar i flera omgångar därför att jag inte fattat vilken del jag har hittat och vilken/vilka delar den hör ihop med.

Nu kommer jag inom kort behöva en stavmixer. Där jag onlinehandlar har dom såklart ingen vanlig, enkel stavmixer utan jag måste köpa ett helt paket innehållande både stavmixer och vanlig mixer. Dumt. Betydligt dyrare än jag tänkt mig.

Ja,ja…….

Jag vet att jag kastat flera detaljer som det här setet innehåller, för att jag haft dubletter. Vet också att jag kastat delar av stavmixer för att jag inte kommit ihåg vad det är. När jag väl har fått hem det här dyra och onödiga setet är jag fullkomligt övertygad om att jag kommer att hitta minst 1-2 uppsättningar till!!!!

SUCK!!!!! Vad gör man med såna som mig?????

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stavmixer

  1. Anki skriver:

    Enklast och klokast är nog att du går till en affär och köper BARA en stavmixer! 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s