Lakritskillen på semester

Hej mormor. Har det bra här. Mycket bad och grillning där något även får slinka ner i min mage. Det tackar jag inte nej till. Mormor kan du fortsätta grillning när vi kommer hem igen?

Förstår inte riktigt det här. För här där vi är så får man inte springa fritt hur som helst. Matte har lärt mig vilka gränser jag inte får gå över.

-Men visst mormor är det knasigt, därför att när det inte grillas hemma hos oss så kanske det grillas utanför något annat hus. Och då blir man ju sugen. Fattar inte varför jag inte får springa dit för matte.

-Mormor, kan inte du säga åt matte att jag måste få gå dit där det luktar smaskigt och kanske kan få (annars tjuva) en smakbit?

-Vet du mormor, jag saknar dig! Kan inte du komma hit till mig så kan vi leka. Så kan vi dela säng. Så kan vi bada och simma tillsammans. Och så kan du se till att det grillas hela dagarna! Och när jag är trött och gosig så kan vi mysa genom att du borstar mig medan jag ligger och kopplar av.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lakritskillen på semester

  1. Anki skriver:

    Fina Lakritskillen! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s