Tankefel……igen…..nära på väg in i dimman igen

Barnens semestrar börjar närma sig slutet. Mindes att det alltid varit en viss ågren sista dagarna innan semestern var slut. Och kände medlidande med dem att nu snart kommer det dröja länge till ledighet igen.

Kunde verkligen förnimma den ågren jag själv kände i den situationen, så till slut trodde jag det var sant!

Fick panik och tänkte att det går bara inte – jag har inte haft semester nog för att börja jobba igen! Hur ska jag stå ut…….tänkte jag. Först därpå kom jag på ”nämen vänta nu ett tag” …..när tar min semester slut, hur länge har jag haft semester, nämen jag har ju inte semester…….jag sa ta mig tusan upp mig från jobbet 1/1-19!!!!

LYCKORUS

Det är såååå jobbigt varmt så det går inte att vara utomhus. Orkar inte göra något vettigt heller. Men nu närmar sig en del middagar och fikastunder här……..så jag MÅSTE börja tvätta, plocka undan den stora tvätthögen med ren tvätt jag har i sovrummet, dammsuga mm.

Idag har jag i alla fall varit med på sonhustrus trubaduruppdrag på ett mat/fikaställe.

placeholder://

Så njutbart att lyssna på henne och surridurra med sonen. Men det var verkligen läskigt varmt att sitta där ute i solskenet. Naturlig skugga fanns inte. Men personalen kom med parasoll och ställde ut så att vi tminstone hamnade i skuggan till slut.

sonhustrun berättade också om ett trubaruppdrag hon hade häromdagen inne i stan på ett mat/fikaställe. Även där skulle hon spela utomhus. Platsen liksom ganska inbäddat, så även om luften rörde sig lite kändes det inte där. Hon trodde hon skulle smälta ner till en liten vattenpöl innan spelningen var klar.

Jag har varit lite moloken några dagar. Jätteorolig för min älskade syster. Hon har varit med om en stor operation. Hon började så smått återhämta sig…..så tycker jag det vände igen. Med smärtor, orkeslöshet till och med så att hon nästan inte orkade prata hela meningar. Jag var livrädd.

Men nu har hon varit på läkarkoll igen. Allt var bra och går som planerat och viktnedgången som gick oroande fort berodde på närings- och vätskebrist. Bara några timmar efter att ha börjat inta vätskeersättning så är hon mycket piggare och gladare. Och orkar då att äta lite mer än hon gjorde innan. Yeppie!!!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tankefel……igen…..nära på väg in i dimman igen

 1. Ama de casa skriver:

  Jobbigt att sitta i solen när det är så varmt, speciellt om man har ett uppdrag att utföra (som en spelning) och inte kan gå undan hur man vill…
  Men visst är det skönt att ha sin frihet och slippa tänka på semesterdagar! Guld värt 🙂

 2. Anki skriver:

  Ja, värmen och solen blir jobbig – jag sitter helst inomhus dagtid och gör så lite som möjligt! Tidigare på morgonen var det skönt, men redan nu är det +25 i skuggan!
  Så skönt att din syster mår bättre!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s