Partaj

Party-party på gång.

Idag då sonen var här kom jag på att jag ska på fest någon kväll snart någon gång och det är en bit att ta sig dit……..så jag frågade om jag kan få anställa honom som min privata taxichaufför till festen.

-Javisst, när är festen då, undrade han? Det är inte förrän slutet på juli svarade jag. Typ ikväll då, frågade han!!

Neeeeej, inte nu sen senare i juli…….men vad fasen det är ju slutet på juli nu….måste kolla …….. festen är i morgon!!!!!

Sonen kan inte vara taxichaufför i morgon. Oj, hur gör jag nu? Var i kontakt med dom som ska ha festen……..dom sa att det går att ta buss och sen gå ett par km, hemvägen kan jag släppa, genom att sova över hos dom och ta bussen hem dagen efter.

Hmmmm…..det här blev ju krångligt. Visst kan jag gå ett par km efter busshållplatsen….men jag hittar inte. Mitt lokalsinne är uselt. Nästan förvånansvärt att jag hittar hem! Då har jag sån tur att en kompis kanske genom tankeöverföring mellan oss (?) ringer och frågar om jag vill åka med honom till och från festen. Och det vill jag ju göra!

Den här festen har dom varje år. Det är alltid så roligt och trevligt på deras fester. Men lite vågat att som vanligt alltid ha festen en vardagskväll. Visserligen har väl de flesta semester nu – men alla har inte semester nu, alla är heller inte hemma nu.

Jag t ex har ju inte semester nu – men kan tänka mig att gå på fest en tisdagskväll ändå!!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Partaj

  1. Anki skriver:

    Dagarna går fort … och tänk att juli också strax är slut! Bra att det ordnade sig med skjuts!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s