Trots värmen

Eller tack vare värmen igår bjöd jag på glass och fruktfat till fikat.

Visste ni förresten att såna här riktigt varma sommardagar är det bra att äta vattenmelon och att man ska doppa melonen i lite salt? Jag använder flingsalt. Det ska inte vara mycket salt på utan bara en aning. Då får man i sig både vätska och salt som behövs under sådan värme.

Idag kommer sonen med familj på middag. Blir kycklingklubbor som jag bara behöver värma på, tillsammans med ris och lite grönt.

Och till kaffet efteråt:

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Trots värmen

 1. Anki skriver:

  Att du orkar i värmen! Ser gott ut!
  Kram

  • surridurr skriver:

   Men något roligt blev ju resultatet då familjen kom. Fniss, idag har farmor (jag alltså) berättat om tokiga/roliga saker sonen (deras pappa) hade för sig som barn.
   Hahahaha, berättade om då vi var på en musikuppvisning av ett antal turnerande amerikanska indianer. Under uppvisningen var det en lite yngre kille som uppträdde med regndansen till deras musik. Publiken jublade och applåderade. När vi kom hem igen, spelade vi en skiva med indianmusik. Då kom sonen ut till allrummet och satte igång och dansade regndansen för oss i familjen.
   Vi skrattade så vi tjöt av skratt. Barnbarnen skrattade gott åt den här berättelsen dom också. Varpå sonen sa att han har alltid undrat hur det kom sig att vi alla i publiken applåderade intensivt över pojkens regndans, men när han gjorde regndansen så blev det bara gapskratt!!!!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s