Spindelpinnar mm

Just hemkommen från en enkel liten fest ute på gården. Med grannar och med andra kompisar.

Den här gången åt vi inget ihop, hade bara med oss lite drickbart och snacks. Jag kunde bidra med en påse chips som blev över sedan i fredags.

Riktigt trevligt i vårt gäng. Så mycket roligt och många skratt. Några, i gänget, nytillkomna fanns det. Dom hade aldrig hört talas om spindelpinnar!!!!????

Vi nyttjade dels föreningens utemöbler samt några till. Det goda humöret och drickbart bjöd vi alla på. Blev tom sång. Nog såg jag en liten spindel på en bänk. Tror den var 3-5 mm stor. Men jag hade spindelpinne med mig. Försökte krossa fulingen med den, tror inte jag hann. Jädrans så snabb den där fulingen var!

De som ännu inte var invigda i vad spindelpinnar är, blev det ikväll!!!

Det var otäckheterna det. Främst var det ju trevligheter. Så mycket babbel och så mycket skratt. Även en hel del sång/skrålande. Och det är verkligen en speciell stämning då vi samlas utomhus mörka sommarkvällar och har tända facklor. Påminner mycket om alla de kvällar vi hade under augusti/septemberhelger med tända facklor, lägereld och kräftfiske.

Något lite svalare blev det ju på kvällen. Men vi hade filtar.

Dårpippin smög omkring där på sin balkong för att i smyg försöka speja och lyssna på oss. Han skulle dock aldrig våga klaga….för vi var många varav ca 50% av oss bestod av män. Hade han varit normal kunde han varit med oss ute tillsammans och ha trevligt. Men den dumma jäveln väljer att smyga på oss och akta sig för andra män i normallängd och över.

Har börjat få lite dåligt samvete då det gäller foton. Man får ju inte fota sällskap och lägga ut på sociala medier, utan att ha frågat alla om det är OK. Har inte frågat alla, så jag lägger inte ut foton på oss alla. Dessutom finns det iaf en i sällskapet som inte vill synas på sociala medier.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Spindelpinnar mm

  1. Anki skriver:

    Verkar som en trevlig sammankomst … ja förutom den stackars spindeln och DP då … 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s