Nu äntligen….

Ett fint strilande sommarregn. Hoppas det håller på hela kvällen. Det är sådant regn som gör nytta. Istället för kortvarig störskur det blev en stund på eftermiddagen idag. Har balkongdörren öppen. Härlig, frisk luft.

Ikväll märktes det en tydlig skillnad på ljuset. Eller rättare sagt mörkret. Nu behövdes lamporna tändas redan vid 19-tiden. Annars har det varit först vid 20:30-21.

Förrförra gången strulade det med matvaruleveransen. Annars väldigt sällan det blir något fel. Men som sagt den gången skulle jag ha blodgrape men fick istället apelsiner. Skulle ha nektariner men fick persikor. Skulle ha vitkål vilket jag fick, men hälften var mögligt. Det rättades till….och jag fick kompensation. Idag blev det fel igen. Jag beställde en kartong med pinnglass, men fick istället två paket till samma pris som ett. Hur det än är så orkar man ju inte klaga hur mycket som helst. Så jag hade överseende med deras misstag den här gången. Visst är jag en tillmötesgående kund som inte klagar på allt?????

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu äntligen….

  1. Anki skriver:

    Sitter här och hoppas på regn … men det verkar gå förbi den här gången också … åskmuller har vi haft flera gånger under dagen, men som sagt, inget regn.
    Klart du ska klaga! Dålig stil att inte leverera det du beställt!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s