Fusk…..men lite rätt också

Fusk. Orkar inte med att ens tänka mig att äta mat idag heller. Dubbelt fel idag….för nu innebär det att jag måste kasta 600 gram kycklingfärs. Jag som annars har blivit så duktig på att inte kasta en massa mat. Det är illa. Får väl ställa mig i skamvrån ett tag!

Fulingar. Jag vet inte om jag inbillar mig men jag tycker det är fler fulingar när det är regnväder. Som igår. Då var det en sån där snabb, pytteliten fuling uppe på en låda jag har på balkongen. Men jag hann med att få fram en ”spindelpinne” och krossa den. Peppar, peppar, ta i trä….men det har varit väldigt lite spindelnät både den här och förra sommaren, så jag har inte behövt använda spindelpinnarna. Men i morse fanns det en lite spindeltråd på balkongräcket. Stod i dagens tidning att det är vattenbrist i hela länet, men värst hos oss. Det visste jag ju redan och har länge önskat regn. Men om det gör fulingarna mer aktiva så ska jag genast sluta önska något sånt!

Tillverkat mina egna ”flingor”. Flingor är det ju inte alls. Men en burk med hela linfrön (viktigt att de är hela). En med lättmortlade val- och naturella cashewnötter i en burk. Samt en mindre burk med gojibär (dom är rätt dyra). Allt det här är gott att lägga lite i yoghurten till frukost. Om man bakar matbröd är det också gott att lägga lite av detta i degen. Nyttigt och gott!

Vädret då, jo SMHI hade fel igen. Här skulle det vara åska och regn till och från. Varmt och soligt hela dagen. Och det gör inget.

Sommarpratare har ännu inte kommit ikapp. Har just lyssnat på Björn Franzén. Han var trevligt att lyssna på. Liksom musiken. Just nu lyssnar jag på Anna Rosling Rönnlund. Därefter har jag hunnit igenom juli månads sommarpratare.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s