Lördagen

Det kom ett paket. Från Adlibris

Och det innebar att jag nu har den här traven med olästa böcker. Det är en lycka!

Den här boken har jag läst till mitten. Den fångar liksom inte mitt engagemang…..men ska verkligen läsa ut den ändå. Har sagt till mig själv på skarpen att det är absolut förbjudet att börja läsa en av de nya böckerna innan den här är utläst! Usch så sträng och trist jag kan vara ibland.

Son och en sonson dök upp på fika. Alltid lika roligt, och alltid mycket att surridurra om!

Hade verkligen bestämt mig för att idag måste jag ära mat. Men inte blev det så inte. Är ändå lite nöjd av att jag har ätit mig proppmätt på hallon, blåbär och jordgubbar. Har nu en hel del bär kvar i kylen. Passar kanske bra till frukosten?

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lördagen

 1. Ingrid skriver:

  Så härligt med en ny trave böcker! Jag har varit dålig på att läsa i sommar. Det har bara blivit några enstaka böcker. Indridason har jag läst en del av, men inte den här.
  http://stenstugu.com/wp/boktips/deckare/arnaldur-indridason/
  Kram, Ingrid

 2. Ama de casa skriver:

  Jag har också en hel hög med ”nya” böcker som en kompis hade ”i lager” och förärade mig. Så gör vi här, böckerna går på cirkulation och när man ger böckerna vidare vill man inte ha tillbaks dom 🙂
  Jag har kommit så långt i livet att jag struntar i att läsa ut en bok som inte fängslar mig. Finns så mycket annat här i livet som är värt att lägga sin tid på. Inte minst böcker som man faktiskt gillar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s