Söndag 25/8-19

Den här unghunden är inte så ung längre. Han har blivit 12 år idag.

Hunden är äldstesonens och hans fd hustrus hund.

Han är vansinnigt söt, eller hur?

Dagen började med täta moln men var ändå varmt. Närmare mitt på dagen försvann molnen. Strålande solsken och riktigt varmt igen.

Då tillåter jag mig att låta bli att göra så mycket nytta. Vistelse i solskenet, lyssna ikapp till sista programmet av årets sommarpratare och läst i boken jag fortfarande håller på med. Är glad över att ha köpt en kartbok eftersom jag vid flytten hit kastade den jag hade. Den har jag också bläddrat i idag.

Sommarpratarna, de tre sista, som jag lyssnat på idag förändrade inte min tio-i-topp-lista.

En stund på kvällen ägnade jag åt att städa lite bland elektroniska fotoalbum, så någon liten nytta har jag gjort. Glömde tyvärr att vattna blommorna. Har bestämt mig gör att det ska göras varje helg. Hmm!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Söndag 25/8-19

 1. Ama de casa skriver:

  Verkligen en väldans söt – och vacker! – hund 🙂

  Här har vi inte så varmt längre. +3 just nu…

  • surridurr skriver:

   Javisst är han söt! Hände dock att Mr X och jag kallade honom för ”dum” när vi var hundvakt på deras semesterresor. Dels då han slaktade min halmbock som jag tog med mig hemifrån mitt barndomshem för att jag älskade den. Dels då vi tapetserade hallen med glasfiberväv som var så modernt då……….och då han varit ensam hemma en timme och vi kom hem igen sa mr X ”Det har snöat här inne”. Hundskrället gillade nog inte glasfivervävstapeter. Han hade rivit ner dom helt och hållet, samt bitit sönder dem i små, små bitar!!!! Hahahaha

 2. Ingrid skriver:

  Han är verkligen en vacker hund!
  Vilka sommarpratare är det nu du har på din 10 i topplista?
  Jag lyssnade på Jonas Hassen Khemiri igår eftermiddag och han var riktigt bra.
  Ha en skön måndag!
  Kram, Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s