Mera planering

Efter information om de olika vigslarna menar dottern att hon inte vill gifta sig i kyrkan men hon ska ha bröllopsklänning. Och inte så kort ceremoni som det blir med vigselförrättaren. Utomhus vid havet, bröllopsklänning och präst så vigseln varar lite längre…..är hennes tankar.

Man kan hyra bröllopsklänning också, sa jag, så ni slipper köpa en sådan. Aldrig i livet, sa dottern genast (inte helt oväntat). Hon ska ha en egen bröllopsklänning trots att hon aldrig mer kommer att använda den. Jajaja, ingen idé att fortsätta den diskussionen. Känner min dotter.

Till studentbalen för massor av år sedan skulle hon absolut ha fin prinsessaktig klänning. Den var hiskligt dyr. Kunde hyra för ”bara” 2500 kr. Undrar hur mycket pengar det är i dagens värde. Hyra? Aldrig i livet var det tvärsäkra svaret då också. Då gjorde vi allt för att övertala henne att vi skulle få hyran den. Men det var så viktigt att då kommer hon absolut inte vara med på studentbalen. Vi köpte den.

Så ja, jag vet att det inte finns en chans att hon kan tänka om, inte heller när det inte längre är mamma och pappa som betalar.

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s