Jag hatar strul

Det här kyl/frysskåpet köpte jag i våras. Kom hit några gubbar från Sthlm och installerade skåpet, satte in hyllor och lådor i både kyl och frys.

Så har översta lådan av någon anledning ramlat ner från falsen (eller vad det kan heta) på vänster sida.

På höger sida sitter lådan kvar som den ska.

Men inte på vänster sida. När lådan rasade ner åkte den ut en bit också, så att frysskåpsdörren öppnades. Därför väldigt igenisat nu.

Det är alltså tre lådor för frysvaror. Den översta har hängt sig så den får jag inte ur, den har också låst fast lådan under, så inte heller den kan jag komma åt. I den nedersta har jag bara bär. Så lite körigt kan man säga – om jag vill komma åt mat ifrån frysen.

Ringer till Elektrolux-butiken där jag köpt skåpet. De ber mig att fota och maila till dem, vilket jag gör. Så ringer butiksinnehavaren och frågar varför inte glasskivorna sitter i?

-Glasskivor? Vilka glasskivor?

Han undrar var jag gjort av dem om de inte sitter i?

-Jamen jag har aldrig fått några glasskivor!!!! Fatta det – jag har inga glasskivor!!!!!

Patrik som han heter säger att då ska han beställa hem de härdade glasskivorna så kan jag komma och hämta dom i butiken om några dagar. Nej, det gör jag inte, talade jag om. Jag har betalat för att få hem mitt kyl/frysskåp så tillbehören som Elektrolux har glömt att leverera ska komma hit hem!!!!!!!

Ja, vi kör inte hem några varor här från butiken, men jag får kontakta servicekillarna i Stlm som levererade skåpet så dom kommer med dom här skivorna i härdat glas. Men det blir förstås en kostnad för hemleveransen svarar han.

Då får den faktureras till dig, jag har redan betalat en hemleverans och om Elektrolux klantar till det så att hela paketet inte levererades på en gång så får ni lösa det intern, hävdade jag.

Grrrr………nu börjar jag härskna till…..tar i för att hålla igen ilskan……jag kan bli förbaskat otrevlig då, säga saker som jag kanske ångrar!

Om jag beställer hem glasskivorna hit till min butik, finns det ingen som kan hämta dom åt dig, undrar han? Såklart det finns….men det är något som han ska ordna tycker jag……men å andra sidan får jag troligen det här fixat snabbare om ena sonen kör hem dom, tänkte jag……

Hmmm!!!

Så kom jag på att min äldste son känner den här kilen.

-Sonen som skulle kunna köra hem skivorna bor i Huddinge, är det inte lite väl mycket begärt att han ska köra hit kanske 10 mil för att köra hem glasskivorna som ni glömde leverera, undrade jag? Förresten honom känner ju du, sa jag och talade om vad sonen heter. Patrik blev tyst en stund………..

-Jag kan komma hem till dig någon gång på förmiddagen med dom där två glasskivorna, i morgon, för jag kan ta dom två skivorna jag har i visningsskåpet här i butiken, så beställer jag hem två nya skivor hit, sa han!

Så då blir det ordnat!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag hatar strul

  1. Anki skriver:

    Det gäller att ha de rätta kontakterna … eller att sonen har det! Bra att du får det fixat i alla fall!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s