Onsdag 25/9-19

Vad var det som hände? Alldeles nyss var det de första dagarna i september…….och nu är det plötsligt slutet på september!!

Har påbörjat en storstädning bland alla de foton jag har kvar. Stökigt som bara den och rörigt. Men jag har i alla fall kommit så pass långt att jag sorterat in kanske hälften av fotona i olika mappar. Dels efter årtal, dels efter innehåll. Hade velat ha dem alla på samma USB-minne men det ryms inte. Nåväl…..här fick jag i alla fall syn på ett foto där ett av mina barnbarn skrattade alldeles stormförtjust då mr X skulle torka bort något kladd på golvet, och ena sonens valp genast överföll golvmoppen. Så får ju inte hundar göra…..men visst måste man hålla med om att det såg väldigt lustigt ut, allra helst då man hörde hur han morrade!

Det finns annan städning här hemma som behövs också.

Men det får vara! Solen skiner och det är 13 grader i skuggan. Nu ska jag ut!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 25/9-19

  1. Anki skriver:

    Duktiga du! Får se när jag kommer igång 🙂 Mapparna är daterade, men jag bör skriva vad de innehåller – och kasta en massa dubbletter som ligger och tar plats. Jag har två externa hårddiskar där jag sparar allt … + att det sparas ”i molnet” …
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s