Söndag 29/9-19

Födelsedagsfirande idag.

Sonen fyller år idag, sonhustrun för 2 veckor sedan. Deras födelsedagar brukar firas på samma dag.

Trevligt och gott kalas!

Ett av barnbarnen och hans kompis gav sig ut i skogen en stund. Kom sen hem med en kasse med trattisar. Åh, vilken lyx, sa många.

-Ja, eller hur farmor, sa barnbarnet flinande! Hahaha, han vet ju vad jag tycker om svamp. Själv har han precis samma åsikt som jag om svamp. Stackars älgarna och alla vildsvin dom har där hos sig …….. vad ska dom äta nu då?

En lycklig hund har fått ett märgben. Hon jobbar frenetiskt med benet.

Den lille lurviga, har dock inte den tandstatus som behövs för att gnaga fram märgen ur benet. Hans käke är inte heller i den storlek som behövs för att gnaga på det benet. Så han fick lite hjälp av någon som gröpte ur lite märg med en sked och matade. En av gästerna på födelsedagskalaset tycker jag att jag kände igen. Tänkte att jag troligen träffat honom hos sonen tidigare. Men han sa att han varit hemma hos mig förut då de valde att fira födelsedagen hemma hos mig för det var gott om utrymme. Det var många rum, många både barn och vuxna, hundar, sa han att han kommer ihåg. Barnsligt nog av mig låtsades jag att jag mindes. För jag kände ju faktiskt igen honom!? Tror nästan han måste ha pratat om någon gång då jag hade kvar huset. Måste fråga sonen om det vid tillfälle!

Ska det vara kalas för oss två-bentingar, så ska det väl vara det för de fyrbenta också!?

Ännu en grå dag som hela tiden får en att tro att snart kommer regnet. Men regnet har uteblivit. De flesta träden är fortfarande gröna, men några enstaka träd börjar skifta i gult. Även hösten kan ju vara riktigt vacker!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag 29/9-19

  1. Ama de casa skriver:

    Svamp som är så gott! Lycka med så många trattisar 🙂

    Verkar ha varit ett skojsigt kalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s