Onsdag 2/10-19

Skitväder. Hela dagen. Grått, grått och grått. Duggregn, uppehåll, regnskur, uppehåll och duggregn!

Hittat en lägenhet till salu som jag tror skulle kunna vara något för mig. En 2:a med uteplats. Utgångsbudet strax under 2.200.000kr. Det skulle vara visning på lördag. Ringde till mäklaren som inte tror det blir någon visning för då är den troligen redan såld.

Så jag måste dit på visning idag! Mäklaren tror att budgivningen kommer vara igång då direkt.

Antar jag kommer vara för sent ute igen. Hinner inte prata med banken om lånelöfte…..hur långt upp jag kan gå. Lägenheten är absolut väldigt intressant. Men har inte heller någon lust/möjlighet att gå upp hur mycket som helst i pris. Tycker redan med utgångspriset att det borde räcka för en tvåa.

Usch, sånt här är så svårt!

Om surridurr

Tankar om stort och smått, huller om buller
Det här inlägget postades i Dagens tankar. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Onsdag 2/10-19

 1. Anki skriver:

  Hur blev det … var du på visning?

  • surridurr skriver:

   Javisst, jag var på visning. Och det var inte bara jag! Återkommer om det i ett nytt inlägg.
   Kram på dig vännen

   • Anki skriver:

    Många om den alltså … blir intressant att läsa … 🙂
    Kram

   • surridurr skriver:

    Eller kanske väldigt tråkigt…… men jag har faktiskt en svåger som är en kanonhjälp. Per telefon o mail hjälper han mig att räkna på korsen och tvären. Och om jag håller på att jag inte vill ha mer lån än nu….. och räknar statistiskt vad min lägenhet kan säljas för genom statistiskt m2-pris de sålts för här i huset under de två senaste åren…… och räknar lite i underläge för att slippa oskäliga uppskattningar – och kommit fram till hur mycket jag kan vara med på att buda.
    Håller tummarna!
    Kram

   • Anki skriver:

    Spännande … då håller jag tummarna hårt för att lägenheten blir din!
    Kram

   • surridurr skriver:

    Tack snälla. Några spännande dagar framför mig nu!

 2. Ingrid skriver:

  Här gick en tvåa för jämt 1 miljon för ett tag sedan och vi tycker att det är helt otroligt mycket pengar. När vi köpte den här tvåan på 69 kvm för 8 år sedan betalade vi 320.000. Men det här är ju Klintehamn. Ska man köpa en liknande lägenhet i Visby får man nog lägga till ett par millar.
  Lycka till!
  Kram, Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s